Wie ben ik

Ik ben Herman Verkerk, inmiddels 68 jaar jong. Ik ben geboren en opgegroeid in Delft en in 2001 verhuisd naar Puttershoek in de Hoeksche Waard.

Ik ben sinds maart 2021 met pensioen na 45 jaar in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt.

Mijn radio-carrière is begonnen bij Omroep Hoeksche Waard waar ik naast actief programmamaker ook als Programmaleider bezig was. Na een periode internetradio bij Nijhoff FM ben ik tussen 2018 en 2021 programmamaker en eveneens Programmaleider geweest bij ATOS RTV in Zwijndrecht.

Sedert maart 2021 ben ik weer terug op het oude nest bij Omroep Hoeksche Waard als penningmeester, redactielid en programmamaker.

Enkele radioprogramma’s die ik heb gepresenteerd zijn 40 Years Ago Go, Tussen 12 en 2, Time Machine, Disco Party, ATOS Longplayer, Chansons, The Magical History Tour en Supernova.

laat een reactie achter