FIT BODY CIRCUIT

Wat heeft Herman met Fit Body Circuit?

Sedert een paar maanden ga ik iedere maandag en donderdag naar Heinenoord om in een gezellige en plezierige omgeving aan mijn conditie te werken.

Fit Body Circuit Heinenoord biedt een oplossing om in 30 minuten een compleet programma uit te voeren waarbij door een ingenieus systeem, je nooit last hebt van wachttijden.

Het hele circuit beslaat acht verschillende apparaten die compleet staan afgesteld op jouw te leveren prestatie. Je hoeft dus helemaal niets in te stellen, het betreffende toestel onthoudt namelijk jouw laatste training.

Je traint gewoon zo’n 30 minuten effectief en kunt direct beginnen indien gewenst onder begeleiding van beheerder en trainer Janco.

Hier dus geen stoer smijten met halters en dumbbells maar met schone en perfect onderhouden toestellen waardoor het verkeerd uitvoeren van oefeningen zo goed als is uitgesloten. Het gemiddelde leeftijdsniveau ligt hierdoor wel boven een “normale” sportschool. Het hoofddoel is namelijk om jezelf fit te voelen, aan één Arnold Schwarzenegger heeft de wereld echt wel genoeg.

Waarschuwing: niet te gebruiken voor mensen die niet willen zweten!

Indien gewenst kun je ook kiezen voor een privé-training of voedingsadvies maar ik heb zelf genoeg aan het circuit.

Kijk voor meer info op fitbodycircuit.nl

laat een reactie achter